ΑΠΟ ΤΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ

Ο καθορισμός της τιμής για μια συγκεκριμένη απόφραξη εξαρτάται βασικά από την αιτία που την προκάλεσε και μπορεί να διαπιστωθεί μόνο από τεχνικό. Ο πελάτης συνήθως βλέπει μόνο το αποτέλεσμα της ζημίας και δέν μπορεί να εκτιμήσει το βάθος του προβλήματος. Έτσι πολύ συχνά ''μη επαγγελματίες'' προτιμούν να δώσουν μια πρόχειρη - προσωρινή λύση απόφραξης, χωρίς να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα ριζικά έτσι ώστε ναι μεν κάποιος να πληρώσει λιγότερα χρήματα σε πρώτη φάση , αλλά σε σύντομο χρονικό διάστημα το πρόβλημα επανεμφανίζεται και πρέπει να αντιμετωπιστεί εκ νέου, με όποιες οικονομικές συνέπειες αυτό συνεπάγεται.

Η εταιρεία μας μπορεί να εγγυηθεί χωρίς αμφιβολία τις πιο ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ για οριστικές λύσεις και δηλώνουμε ρητά ότι ποτέ δεν ασπαζόμαστε τις πρόχειρες και προσωρινές λύσεις γιατί θέλουμε μόνο ευχαριστημένους πελάτες.

ΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΞΗ

Οι αποφράξεις απαιτείται πλέον να αντιμετωπίζονται μόνο με εξελιγμένα πιεστικά μηχανήματα νερού και μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι οι επενδύσεις μας στην τεχνολογία μας κατατατάσουν στην κορυφή και σε αυτόν τον τομέα. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται άλλες πατέντες όπως ατσαλίνες, αιχμηρά αντικείμενα, τρύπημα σωλήνων κλπ. που μπορούν ακόμη και να καταστέψουν ένα αποχετευτικό σύστημα. Ένα σύγχρονο πιεστικό εκτελεί όχι μόνο επιτυχή απόφραξη, αλλά επιπλέον καθαρίζει το σύστημα από λίπη, βρωμιές, έντομα, τρωκτικά κλπ.

 

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ

Αποτελούμε την πρώτη εταιρεία στο χώρο που εφαρμόσαμε στην δουλειά μας την καινοτομία αποφράξεων με κάμερα Η κάμερα είναι υψηλής ανάλυσης και  φέρει ειδική  κεφαλή που μπορεί να εσέλθει σε οποιοδήποτε αγωγό υπέργειο ή υπόγειο (χωρίς να χρειάζεται αποκάλυψη αυτού) και να καταγράψει με απόλυτη λεπτομέρεια την κατάσταση που επικρατεί στο εσωτερικό. Αξίζει να σημειωθεί ότι δίνεται η δυνατότητα ελέγχου για αποχετευτικούς αγωγούς διαμέτρου έως και 400mm με παράλληλη εγγραφή αποτελεσμάτων σε οποιοδήποτε αποθηκευτικό μέσο αλλά και εκτύπωση αυτών.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ - REVIEWS ΠΕΛΑΤΩΝ

 

ΤΗΛ.: 6936 444 444

 

Ηλίας Αχμέτογλου (Πειραιάς)

Εκπληκτικό service στις αποφράξεις και σε τιμή άριστη. Πλήρως ικανοποιημένος γιατί ο τεχνικός ήρθε σε 15 λεπτά και έδωσε λύση αμέσως.

 

Χρήστος Κανέας (Περιστέρι)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα για αποφράξεις την εταιρεία σας τόσο για θέμα εξυπηρέτησης όσο και για θέμα ανταγωνιστικής τιμής.

 

Παναγιώτης Τσιριγώτης (Εκάλη)

Συγχαρητήρια για το service αποφράξεων το οποίο απασχολούσε τον επαγγελματικό μου χώρο εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να δώσω μόνιμη λύση.

 

Γιώργος Ποντίκης (Ν. Κόσμος)

Επαγγελματίες στις αποφράξεις με τιμές καταπλητικές. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την επίλυση τους προβλήματος.

 

Πάλλης Ευθύμιος (Μαραθώνας)

Άψογη συνεργασία και οριστική λύση στο θέμα αποφράξεων.
 

Πασάς Δημήτριος (Πολύγωνο)

Το συνεργείο με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό του και τα αποτελέσματα που έδωσε στον καθαρισμό ενός αμμοσυλλέκτη της επιχείρησής μου που είχε τρομερή δυσλειτουργία από τις χρόνιες αποφράξεις.
 

Πετρούτσος Μάριος (Ιλιον)

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την εξυπηρέτηση που είχα όταν σας κάλεσα στη βιοτεχνία μου για τον καθαρισμό της δεξαμενής αποβλήτων λόγω απόφραξης
 
Ανδρέας Ζορμπάς (Παπάγου) Οκτώβριος 2013.
Επιτέλους ένας επαγγελματίας με εξοπλισμό, επάρκεια αλλά προ πάντων εuθύτητα και ειλικρίνεια. Τέλεια δουλειά, ταχύτητα και πολύ καλή τιμή. Στάθηκα πολύ τυχερός που τον βρήκα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο του!!!

Περιοχές εξυπηρέτησης