ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ  

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ώρες από το 1977 ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ ΑΤΤΙΚΗ

Με ηγετική θέση στις αποφράξεις φρεατίων αποχέτευσης Ηλιούπολης δίνουμε λύσεις σε οικονομικές τιμές από 30€ όλο το 24ωρο χωρίς ρίσκο!!!

Καλέστε μας στο 6936 444 444 και απαλλαγείτε οριστικά από κάθε τύπο αποφράξεων στην Ηλιούπολη !!!

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑ

Η εταιρεία μας στην Ηλιούπολη αδιαμφισβήτητα από τις πιο ειδικευμένες  στις αποφράξεις και τον καθαρισμό αποχετεύσεων, όπως και στις αποφράξεις με κάμερα ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με  αποφρακτικές υπηρεσίες από το 1977. Από τότε έως σήμερα πιστά προσηλωμένοι στις εξελίξεις της τεχνολογίας άρσης των αποφράξεων και επενδύοντας διαρκώς στην ευρωπαική τεχνολογία αποκτήσαμε δικαίως χιλιάδες ευχαριστημένους πελάτες σε όλο το λεκανοπέδιο της Αττικής. Τα συνεργεία μας χαρακτηρίζονται από υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης στις αποφράξεις που σε συνδιασμό με τον άριστο εξοπλισμό αποτελούν εγγύηση για την αποτελεσματική επίλυση οποιουδήποτε προβλήματος σχετίζεται με τις αποφράξεις.

Αποφράξεις Ηλιούπολη με εγγύηση

 Τηλ. 6936.44.44.44

αποφραξεις τηλέφωνα - apofraxeisΑναλυτικός αποφρακτικός τιμοκατάλογος 2022

Απόφραξη Λεκάνης Ηλιούπολη
50 €
Αποφράξεις Νιπτήρα Ηλιούπολη
40 €
 Απόφραξη Σιφώνι Μπάνιου Ηλιούπολη
50 €
Αποφράξεις Μπανιέρας Ηλιούπολη
40 €
Αποφράξεις Νεροχύτη  Ηλιούπολη
50 €
Απόφραξη Υδροροής Ηλιούπολη 40 €
Συντήρηση αποφράξεων Ηλιούπολης
30 €
Αποφράξεις Κάθετης Τουαλέτας  50 €
Αποφράξεις Κάθετης Κουζίνας   50 €
Αποφράξεις Κάθετης Υδροροής  50 €
Αποφράξεις  Φρεατίων Ηλιούπολη
50 €
 Έλεγχος με κάμερα για αποφράξεις
80 €
Καθαρισμός Αποχέτευσης  Ηλιούπολη
80 €

* οι τιμές απόφραξης είναι άνευ φπα 24%

** για Κυριακές και Αργίες όπως και για βραδυνές ώρες μετά τις 20:00 επιβάρυνση αποφράξεων κατόπιν συνεννόησης 

 

 

Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΤΟΣΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ

 


Οι Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθήνα apofrajeis.gr, με παρουσία και επαγγελματική δραστηριότητα χρόνων, εξακολουθούν να παρέχουν ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες αποφράξεων αποχετεύσεων στην Ηλιούπολη τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επιχειρήσεις για αυτό και πολλοί κάτοικοι και επαγγελματίες σίγουρα μας γνωρίζουν ή έχουν εμπιστευθεί τις δυνατότητές μας. Η υπευθυνότητά μας και η αποτελεσματικά μας είναι πια παροιμιώδεις, ενώ το αποτέλεσμα της εργασίας μας στις αποφράξεις είναι 100% εγγυημένο.   

 ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ


Για την κάλυψη κάθε ανάγκης σας στις αποφράξεις φρεατίων στην Ηλιούπολη έχουμε στη διάθεσή μας ένα σύνολο από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες, περιζήτητους στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗαγορά, που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα, ακόμη και στο πιο δύσκολο. Και κοντά στο άξιο ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει ένας στόλος από οχήματα και τεχνικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, ενώ λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μας και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μας.
Αναλαμβάνουμε εργασίες αποφράξεων αποχέτευσης  στην Ηλιούπολη αλλά και σε όλον τον Νομό Αττικής, ακόμη και σε γειτονιές με κακή υποδομή όσον αφορά το υδροδοτικό/αποχετευτικό. Ασχολούμαστε ακόμη και με φρεάτια και βόθρους που βρίσκονται σε μεγάλα βάθη και σαθρό έδαφος, χάρη στον άριστο εξοπλισμό και στην εμπειρία πολλών ετών.
Φροντίζουμε μάλιστα ώστε όλα να γίνονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, με απόλυτα στεγανές αντλίες, ενώ δεν αφήνουμε να διαχέονται άσχημες οσμές και να γίνεται αισθητή η παρέμβασή μας στους γείτονες και στους περιοίκουςαπό τις αποφράξεις. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μας είναι να γίνει αισθητή η εργασία μας αφότου θα έχουμε αποχωρήσει και όχι όταν την εκτελούμε.
Για να καταφέρουμε μάλιστα να είμαστε γρήγορα παρόντες όποτε μας ζητείται συνδρομή στις αποφράξεις ηλιούπολης , έχουμε πολυάριθμο στόλο βυτιοφόρων και αντλιοφόρων, ενώ εργαζόμαστε όλον τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο σε βάρδιες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή κάλυψη των πελατών μας, αφού γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως τα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο ούτε ωράριο έχουν ούτε… προειδοποιούν.ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ - ΑΤΤΙΚΗΣ


Εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος γιατί να μας προτιμήσει έναντι κάποιου άλλου στις αποφράξεις αποχετεύσεων στην Ηλιούπολη και τι περισσότερο θα του προσφέρει η συνεργασία μαζί μας. Αν και η κατ’ ιδίαν επαφή και η δουλειά μας είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διαμορφώσει την πιο σωστή άποψη για εμάς, ωστόσο σε αδρές γραμμές μπορούμε να αναφέρουμε κάποια πλεονεκτήματα που διαθέτουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό:

 1. Η μεγάλη εμπειρία μας, από το 1970, στις αποφρακτικές εργασίες στην Ηλιούπολη είναι ένα αναμφισβήτητο ατού μας και εγγυάται ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα στις αποφράξεις φρεατίων.
 2. Ύστερα από τόσο μεγάλη παρουσία στην Ηλιούπολη Αττικής, είναι λογικό να ξέρουμε την περιοχή σαν την… παλάμη μας και να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗιδιαιτερότητές της, αλλά και μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας, πολλούς από αυτούς με το μικρό τους όνομα…
 3. Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας στις αποφράξεις για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εργασία που αναλαμβάνουμε στην Ηλιούπολη.
 4. Μπορούμε να αντλήσουμε λύματα και νερά από όποιο βάθος και αν χρειαστεί, ενώ σε περιπτώσεις όπου απαιτείται απάντληση ομβρίων υδάτων, όπως σε περίπτωση πλημμύρας, δεν περιμένουμε καν να ζητηθεί η βοήθειά μας. Εκεί μπαίνει πάνω απ’ όλα ο παράγων άνθρωπος και θεωρούμε την παροχή της βοήθειάς μας ηθική επιταγή.
 5. Στο ίδιο πλαίσιο, προσέχουμε πολύ ώστε οι υπηρεσίες μας στις αποφράξεις Ηλιούπολης να είναι οικονομικά προσιτές και διευκολύνουμε τα λιγότερα ευνοημένα νοικοκυριά ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο, χωρίς όμως να τους προσφερθούν υπηρεσίες κατώτερου επιπέδου.
 6. Μόλις τελειώσει η εργασία, παρέχουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος για την άρση των αποφράξεων που αναλάβαμε στην Ηλιούπολη, ενώ σε περίπτωση υποτροπής δεν χρεώνουμε παραπάνω τον πελάτη. Ωστόσο μια τέτοια περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού τσεκάρουμε με μεγάλη σχολαστικότητα τη δουλειά μας και η πιθανότητα να ξαναχρειαστεί η παρέμβασή μας σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι απειροελάχιστη.
 7. Οι υπηρεσίες μας στις αποφράξεις Ηλιούπολης δεν απευθύνονται μόνο σε νοικοκυριά και πολυκατοικίες, αλλά και σε πιο σύνθετες δομές, όπως είναι τα εργοστάσια και τα εργοτάξια, καθώς και κτίσματα ιδιαίτερου υγειονομικού ενδιαφέροντος που απαιτούν μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, όπως σχολεία και νοσοκομεία.
 8. Σε όλους αυτούς τους χώρους, αλλά και σε κάθε άλλον χώρο που επισκεπτόμαστε στην Ηλιούπολη, φροντίζουμε να μη διαταράσσουμε την καθημερινότητα των διαμενόντων και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα πλαίσιο σεβασμού στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Λόγω της φύσης της δουλειάς μας η ευαισθησία μας για θέματα που άπτονται της οικολογίας είναι μεγάλη και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουμε επίσης την απαιτούμενη πιστοποίηση ISO.   


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΤΤΙΚΗΣ .. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ-ΑΓΝΩΣΤΟΣ


Εμείς γνωρίζουμε όσο κανείς άλλος τι είναι τα αποφρακτικά προβλήματα, πώς προκαλούνται οι αποφράξεις Ηλιούπολης και πώς αντιμετωπίζονται. Λίγα λόγια όμως πρέπει να

ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ΩΡΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

ειπωθούν και για εκείνους που δεν τα γνωρίζουν αλλά τα βρίσκουν ξαφνικά μπροστά τους, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η καθημερινότητά τους.       
Τα αποφρακτικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην Ηλιούπολη αλλά και στην Αττική και στους αγωγούς της ΕΥΔΑΠ, αλλά λίγο-πολύ και σε όλες τις άλλες περιοχές, έχουν τα ίδια περίπου αίτια:

 1. Εσωτερικά τμήματα των σωληνώσεων που έχουν διαβρωθεί και μεταφέρονται μέσω του αποχετευτικού δικτύου μέχρι που κατακάθονται και εμποδίζουν τη ροή του νερού, βουλώνοντας τους σωλήνες και προκαλώντας αποφράξεις φρεατίων.
 2. Σωματίδια, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού ή άλλων υλικών που επίσης βουλώνουν τους αγωγούς.
 3. Χαρτιά και άλλα προϊόντα υγιεινής που ανεύθυνα ή απερίσκεπτα κάποιοι πετούν στις λεκάνες γίνονται… πρώτης τάξεως εμπόδιο για την ομαλή διέλευση του νερού και σύμμαχοι των αποφράξεων.
 4. Και επειδή το αποχετευτικό και στην περιοχή Ηλιούπολη δεν είναι πάντα συνώνυμο με την τουαλέτα, μεγάλη σημασία πρέπει να δώσουμε και στα λίπη, στα λάδια και στα υπολείμματα τροφίμων που συχνά βουλώνουν τους σωλήνες της κουζίνας. Πολλές φορές τα σιφόνια δεν είναι αρκετά για να φιλτράρουν τα υπολείμματα αυτά και το πρόβλημα είναι αναπόφευκτο.
 5. Τέλος, αποφρακτικά προβλήματα και αποφράξεις στην Ηλιούπολη μπορούν να παρουσιάσουν και οι εξωτερικές υδρορροές των διαμερισμάτων, καθώς φερτά υλικά από την ταράτσα, όπως φύλλα και κλαδιά δέντρων, αλλά και άλλα αντικείμενα, υπάρχει πιθανότητα να σφηνώσουν στους σωλήνες και να εμποδίσουν την κάθοδο του νερού. Το ίδιο συμβαίνει και στα ρείθρα των πεζοδρομίων, όπου τα φερτά υλικά μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο πρόβλημα σε μια μεγαλύτερη περιοχή, όπως η Αττική.      
 6. Ευρύ το φάσμα των εργασιών μας στις αποφράξεις Ηλιούπολη σε πολυκατοικίες και κάθε είδους κτίρια  


ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


-    Η Αποφράξεις Ηλιούπολης Αθήνα apofrajeis.gr αποφράσσει βουλωμένα σιφόνια, σωλήνες και αγωγούς εντός των διαμερισμάτων. Αυτές είναι και οι πιο απλές περιπτώσεις για εμάς, όσο και αν είναι σημαντικές για την ομαλή λειτουργικότητα ενός αποχετευτικού δικτύου.
-    Αναλαμβάνουμε επίσης σοβαρότερα περιστατικά, όπως καθαρισμούς - αποφράξεις φρεατίων στην Ηλιούπολη, όπως και δεξαμενών και αντλιοστασίων.
-    Εκκενώνουμε στην Ηλιούπολη βόθρους πολυκατοικιών ή σηπτικούς βόθρους εργοστασιακών μονάδων ή κτιριακών συγκροτημάτων (π.χ. ξενοδοχείων) από αποφράξεις.

 

-    Καθαρίζουμε υδρορροές και ρείθρα ή σχάρες δρόμων και πεζοδρομίων. Για αυτές τις περιπτώσεις συνήθως καλούμαστε από το Δήμο της Ηλιούπολης, αλλά αρκετά συχνά ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις μας καλούν και ιδιώτες.
-    Τέλος, αναλαμβάνουμε κάποιες εργασίες σχετικές με τις αποφράξεις στην Ηλιούπολη που έχουν να κάνουν με την υγιεινή της πολυκατοικίας, όπως είναι οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε περιπτώσεις στεγανοποίησης και ελαιοχρωματισμών αν υπάρχει υγρασία ή διαρροή στον χώρο σας.  


ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ & ΑΤΤΙΚΗΣ


Πέρα από τα απλά μηχανήματα και εργαλεία που διαθέτουν οι υδραυλικοί για τα ξεβουλώματα στους σωλήνες των πολυκατοικιών και τις αποφράξεις αποχέτευσης στην

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΤΙΜΕΣ

Ηλιούπολη, εμείς λόγω των σύνθετων εργασιών που αναλαμβάνουμε έχουμε ένα πολύ πιο ευρύ και βαρύ… οπλοστάσιο για να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή. Εκτός

λοιπόν από γαλλικά κλειδιά, ατσαλίνες και κοπτικά εργαλεία, διαθέτουμε μεγάλες αντλίες με υψηλή πίεση, μηχάνημα αναρρόφησης χάρη στο οποίο απελευθερώνουμε τους σωλήνες από τα ξ

ένα σώματα που το έχουν βουλώσει, αλλά και μηχανήματα για εκτόξευση νερού υπό μεγάλη πίεση, έτσι ώστε να βγαίνει από τη μέση κάθε εμπόδιο που

δυσχεραίνει την ομαλή ροή του νερού.
Ιδιαίτερα χρήσιμη για τον γρήγορο και ακριβή εντοπισμό των βλαβών των αποφράξεων που υπάρχουν στις σωληνώσεις είναι και η χρήση της κάμερας στην Ηλιούπολη, χάρη στην οποία αφενός επισημαίνουμε πού βρίσκεται η βλάβη, αφετέρου δείχνουμε ποια παρέμβαση έχει γίνει και πώς είναι πλέον ο αγωγός μετά την επιδιόρθωσή του. Αν θέλετε μάλιστα μπορούμε να σας δώσουμε και ένα CD με τις εικόνες πριν και μετά την εργασία μας.   

  

ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ  ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΦΡΕΑΤΙΩΝ    


Αν ένας ιδιώτης αντιμετωπίζει προβλήματα  αποφράξεων στην Ηλιούπολη στον χώρο της οικίας του, όπου η κουζίνα και η τουαλέτα επιβαρύνονται από τρία ή τέσσερα κατά μέσον όρο άτομα, σκεφτείτε πόσο μεγάλες ανάγκες έχει ένα κατάστημα με πολλούς εργαζομένους και εκατοντάδες επισκέπτες και πελάτες κάθε μέρα. Φέρτε στον νου σας ένα κατάστημα εστίασης, μια ταβέρνα π.χ., που λειτουργεί ένα βράδυ του Σαββάτου… Πραγματική μάχη!
Η κατάσταση στα καταστήματα της

Ηλιούπολης είναι ακόμη πιο δύσκολη στις αποφράξεις απ’ ό,τι σε μια οικία για πολλούς λόγους:
-    Πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι είναι περισσότεροι και οι ρυθμοί της δουλειάς είναι τέτοιοι που δεν προλαβαίνουν να τηρήσουν στον μέγιστο βαθμό όλους τους κανόνες της υγιεινής και της σωστής χρήσης της κουζίνας, αλλά και της τουαλέτας.   
-    Οι πελάτες ή οι επισκέπτες είναι περαστικοί και ως τούτου… αδιάφοροι, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο προσεκτικοί όσο θα ήταν στο σπίτι τους στην Ηλιούπολη έναντι των αποφράξεων αποχέτευσης.
-    Τα ίδια τα μαγαζιά δεν βρίσκονται όλα στην πρώτη τους νιότη, αλλά ακόμη και αν είναι καινούργια ή έχουν ανακαινιστεί δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί ο χρόνος ώστε να γίνει ένας έλεγχος στο αποχετευτικό τους σύστημα. Φθορές, διαβρώσεις, οξειδώσεις και άλλες βλάβες δείχνουν πως δυστυχώς ο χρόνος είναι ανίκητος και μπορεί να δώσει μια πολύ κακή εικόνα ενός καταστήματος προς τα έξω, κάτι που κανένας επιχειρηματίας δεν το θέλει.
-    Και κοντά σε όλα αυτά τα λίγο-πολύ αναμενόμενα, πολλές φορές έρχονται και τα ακραία καιρικά φαινόμενα  στην Ηλιούπολη να μας θυμίσουν την παρουσία τους και τη συμβολή τους στις αποφράξεις φρεατίων. Οι δυνατές βροχές και οι άνεμοι μεταφέρουν φερτά υλικά, όπως κορμούς, φύλλα ή κλαδιά δέντρων, και αποφράσσουν τους αγωγούς τόσο των ίδιων των καταστημάτων όσο και του περιβάλλοντος χώρου (ρείθρα, υδρορροές).  
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ, ΣΙΦΩΝΙΩΝ, ΛΕΚΑΝΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ-    Τέλος, πολύ μεγάλη σημασία στις αποφράξεις στην Ηλιούπολη έχει και το είδος του καταστήματος. Π.χ., μεγαλύτερα αποφρακτικά προβλήματα θα έχει ένας χώρος εστίασης, ένα γκαράζ ή ένα ξυλουργείο παρά ένας καθαρός χώρος όπως ένα γραφείο ταξιδίων ή ένα μεσιτικό.
Για όλους αυτούς τους λόγους το θέμα των αποφρακτικών προβλημάτων στα καταστήματα είναι πιο δύσκολο και πιο σοβαρό, γι’ αυτό και εμείς στη εταιρεία μας Αποφράξεις Ηλιούπολη έχουμε αναλάβει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τα περισσότερα μαγαζιά στις αποφράξεις, χωρίς να κάνουμε επιλογές και εξαιρέσεις. Και ακριβώς επειδή το θέμα είναι τόσο σοβαρό για την επιχείρησή σας, φροντίζουμε να είμαστε διακριτικοί, να περιορίζουμε τον θόρυβο στο ελάχιστο και να μην αφήνουμε να διαρρεύσουν δυσάρεστες μυρωδιές. Αν πάλι έχετε τον παραμικρό προβληματισμό ως προς αυτό, μπορούμε να εργαστούμε νυχτερινές ώρες, αφού διαθέτουμε επαρκές προσωπικό και καλύπτουμε με βάρδιες όλο το 24ωρο.
Όλες οι εργασίες μας στις Αποφράξεις Ηλιούπολη μάλιστα ολοκληρώνονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που εσείς θα θέσετε και σε όποιους χώρους εσείς θα μας υποδείξετε, αφού εκτός από το κυρίως κατάστημα υπάρχουν συνήθως και υπόγεια ή αποθηκευτικοί χώροι. Σε κάθε περίπτωση, μας ενδιαφέρει και το «είναι» και το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας… Το κατάστ

ημά σας πρέπει να είναι και λειτουργικό και ευχάριστο στην όψη.      

        

ΥΔΡΟΒΟΛΗ: Η ΒΕΛΤΙΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ  ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ
 
Κατά κοινή ομολογία η υδροβολή, η ρίψη δηλαδή νερού με υψηλή πίεση, είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους (αν όχι η καλύτερη…) για να γίνει μια απόφραξη με γρήγορο,

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΑΠΟΦΡΑΞΕΩΝ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ

αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο στην Ηλιούπολη. Το νερό ρίχνεται στους αποφραγμένους σωλήνες με τέτοια ορμή και ταχύτητα ώστε κανένας… απρόσκλητος επισκέπτης των

σωληνώσεων, όπως οι αποφράξεις να μην μπορεί να αντισταθεί στο διάβα του.
Το ίδιο το νερό από τη φύση του είναι το πιο οικονομικό και το πιο ουδέτερο περιβαλλοντικά μέσο για τον καθαρισμό κάθε αντικειμένου, ενώ η πίεση φροντίζει για τα υπόλοιπα. Το πλεονέκτημα μάλιστα της ταχύτητας που διαθέτουν οι υδροβολές βοηθά τόσο τους πελάτες μας να  απαλλαγούν γρήγορα από τα ενοχλητικά αποφρακτικά προβλήματα στην Ηλιούπολη όσο και εμάς να αντιμετωπίζουμε περισσότερα τέτοια περιστατικά κάθε μέρα.
Στο τέλος της εργασίας μας στην Ηλιούπολη για αποφράξεις δεν αφήνουμε βέβαια χάος αλλά ευπρεπίζουμε τον χώρο, ενώ πραγματοποιούμε ψεκασμούς και απολυμάνσεις ή απεντομώσεις, με ειδικά προϊόντα που είναι πιστοποιημένα, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.

ΑΠΟΦΡΑΞΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ !!!! ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΩ :::


Αν παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μην πανικοβληθείτε. Η βοήθεια στις αποφράξεις φρεατίων και αποχετεύσεων για την Ηλιούπολη είναι πολύ κοντά και θα σας έρθει πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι νομίζετε.
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και πολύ γρήγορα θα αξιολογήσουμε το πρόβλημά σας και θα έρθουμε κοντά σας.
Διαθέτουμε  ενημερωμένη ιστοσελίδα, από την οποία μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε στις αποφράξεις Ηλιούπολης. Αν πάλι το πρόβλημά σας δεν είναι πιεστικό ή θέλετε απλώς μια ενημέρωση ή μια διευκρίνιση, μπορείτε να μας γράψετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση. Με όλους αυτούς τους τρόπους μπορείτε να δείτε και τον τιμοκατάλογό μας για να κανονίσετε τα οικονομικά σας. Εκεί θα διαπιστώσετε πως οι περισσότερες εργασίες είναι προσιτές για ένα μέσο νοικοκυριό, ενώ οι πιο σύνθετες αφορούν όλη την πολυκατοικία, οπότε τα έξοδα επιμερίζονται.  
Ένα άλλο σημείο που πρέπει να επισημάνουμε είναι και η πρόληψη. Εκτός από τις επιδιορθώσεις και τις αποφράξεις αγωγών, η αποφράξεις Ηλιούπολη apofrajeis αναλαμβάνει και τακτικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις στους σωλήνες και στα φρεάτια, για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.  Σε συνεργασία συνήθως με τον διαχειριστή, έρχεται σε οποιοδήποτε κτίριο στην Ηλιούπολη της Αττικής και ελέγχει εξονυχιστικά όλο το αποχετευτικό σύστημα για να εντοπίσει επίφοβα σημεία, ενώ παρέχει και πρακτικές συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση των σωλήνων.

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΤΙΜΕΣ: ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ


Εκείνο που μας ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο σαν εταιρεία αποφράξεων στην Ηλιούπολη σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας είναι η ευαισθησία μας στον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, εμείς  διευκολύνουμε τους πελάτες μας με πολλούς τρόπους:     
- Προσφορές και χαμηλές τιμές για αποφράξεις αποχετεύσεων, ειδικά για απλές περιπτώσεις στην Ηλιούπολη που αντιμετωπίζονται χωρίς μεγάλη δυσκολία.                                                                         
- Δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις ή με σύνδεση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
- Δωρεάν ή οικονομικές τιμές για κάποιες εργασίες μετά την ολοκλήρωση των βασικών και απαραίτητων εργασιών αποφράξεων (π.χ., απεντομώσεις, απολυμάνσεις).                                                              
- Φιλικές τιμές για εργασίες που αφορούν συνολικά τις πολυκατοικίες, οι οποίες αργότερα κατανέμονται στα κοινόχρηστα των πολυκατοικιών της Ηλιούπολης με δίκαιο και συμφέροντα τρόπο.

ΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ - ΑΤΤΙΚΗΣ


Κάθε επιχείρηση, οποιονδήποτε χώρο και αν υπηρετεί, δίνει καθημερινά εξετάσεις και ανάλογα με την επιμονή της και τις ικανότητες του προσωπικού της γνωρίζει άνοδο και επιτυχία ή αντίθετα αποκτά κακή φήμη και σταδιακά… σβήνει από τον χάρτη του επιχειρείν. Εμείς στην Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθήνας apofrajeis.gr μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε ως επιχείρηση μικρού μεγέθους, με περιορισμένο κύκλο εργασιών και πελατολόγιο, αλλά σιγά-σιγά μεγαλώσαμε το όνομά μας και με τα χρόνια γιγαντωθήκαμε και γίναμε σημείο αναφοράς για την Αττική, με… επεκτατικές μάλιστα τάσεις, αφού μας εμπιστεύονται ιδιώτες και επαγγελματίες και από άλλους νομούς.
Μερικά δείγματα αυτής της επιτυχημένης διαδρομής μας στις αποφράξεις στην Ηλιούπολη είναι:
-    Η βέλτιστη σχέση αποτελέσματος/κόστους που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
-    Η τέλεια εργασία που πραγματοποιούμε, όσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωση που αναλαμβάνουμε στις αποφράξεις αποχετεύσεων και φρεατίων στην Ηλιούπολη.
-    Η απειροελάχιστη –αν όχι ανύπαρκτη– πιθανότητα να συμβεί ίδιου τύπου βλάβη σε μικρό χρονικό διάστημα ύστερα από την παρέμβασή μας.
-    Η ταχύτητα, η προθεσμία και ο επαγγελματισμός με τα οποία ανταποκρινόμαστε σε κάθε κλήση σας για αποφράξεις αποχετευτικού δικτύου Ηλιούπολης.  
-    Οι εκατοντάδες πελάτες μας που έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας  Αποφράξεις Ηλιούπολης και μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά για κάθε τους πρόβλημα, αποτελώντας στην ουσία την καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά μας.
-    Ο γρήγορος, διακριτικός και «χειρουργικός» τρόπος με τον οποίο ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας στις αποφράξεις αγωγών αποχέτευσης.       
-    Οι λογικές τιμές μας, που δείχνουν πως ως εταιρεία αποφράξεων αποχετευτικού δικτύου στην Ηλιούπολη διαθέτουμε κοινωνικό πρόσωπο και πλέον αρχίζουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας πρώτα ως φίλους και μετά ως καταναλωτές των υπηρεσιών μας.  

 

ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟΥΣ


Ακόμη και το πιο μικρό αποφρακτικό πρόβλημα ενέχει κινδύνους που δεν μπορούν εύκολα να εντοπιστούν ή να αντιμετωπιστούν από τους μη ειδικούς. Πολλές φορές ένας ειδικός στο ξεκίνημά του ή κάποιος που απλώς «πιάνουν τα χέρια του» ενδέχεται να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα στις αποφράξεις από αυτό που πάει να επιλύσει.
Πριν λοιπόν σας συμβεί το κακό, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας και να πάρετε μια κάρτα μας και πληροφοριακό υλικό για να ξέρετε τα πάντα για την Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθήνας apofrajeis.gr. Αν μάλιστα έχετε αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του διαχειριστή, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας και να σας βοηθήσουμε στην έκδοση κοινοχρήστων. Οι περισσότεροι κάτοικοι της Αττικής έχουν γνωρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις υπηρεσίες μας και έχουν μείνει ικανοποιημένοι. Να είστε σίγουροι πως όλοι όσοι διαμένουν στην πολυκατοικία σας θα σας ευγνωμονούν για αυτήν σας την κίνηση.   

 

Συνοπτικά όλες οι αποφρακτικές εργασίες που αναλαμβάνουμε στην Ηλιούπολη :

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Ηλιούπολη
Με υδροπιεστικά τελευταίας τεχνολογίας αίρονται αποφράξεις σιφωνίων, νεροχύτη, μπάνιου, κουζίνας, τουαλέτας, πατοσίφωνου και όλων των επιμέρους τμημάτων του δικτύου απομακρύνοντας οριστικά την αιτία απόφραξης και αποκαθιστώντας την ομαλή ροή των υδάτων.

Εκκενώσεις Βόθρων Ηλιούπολη

Άδειασμα βόθρων με πανίσχυρες ανλίες αναρρόφησης, αθόρυβες και ικανές για τάχιστη εκκένωση χωρίς οσμές. Πλήρης καθαρισμός βόθρου που εξασφαλίζει αδιάλλειπτη λειτουργία με αποκλεισμό οποιασδήποτε απόφραξης.  

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής Ηλιούπολη

Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός για απόλυτο καθαρισμό φρεατίων συγκέντρωση υδάτων από φερτά υλικά, χώμα, φύλλα κλπ. εξασφαλίζοντας έτσι την αποροή των υδάτων.

Αντλήσεις υδάτων Ηλιούπολη

Άμεση επέμβαση για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους λόγων κακοτεχνιών, βλαβών ή θεομηνιών με ειδικές αντλίες τεράστιας ιποοδύναμης

Καθαρισμός Στεγανών - Ανλιοστασίων Ηλιούπολη

Πλήρης καθαρισμός αντλιών δεξαμενών και λεκανών αντλιοστασίων και στεγανών όπου συγκεντρώνονται όμβρια ή λύματα αποχέτευσης.

Καθαρισμός βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων Ηλιούπολη

Βαθύς καθαρισμός βιολογικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων

Μεταφορές λυμάτων Ηλιούπολη

Στόλος βυτιοφόρων οχημάτων σύγχρονων προδιαγραφών για την ασφαλή μεταφορά των λυμάτων στους εγκεκριμένους χώρους απόθεσης

Έλεγχος - Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα Ηλιούπολη

Εξονυχιστικός έλεγχος κατάστασης εσωτερικού αγωγών αποχέτευσης με κάμερα cctv και ψηφιακή καταγραφή αποτελεσμάτων.

Μηνιαίες συντηρήσεις Ηλιούπολη

Προγράμματα συμβολαίου συντήρησης και προληπτικών καθαρισμών αποχετευτικών δικτύων που σας απαλάσσει οριστικά από αποφρακτικούς μπελάδες και απρόσμενα έξοδα.

Καθαρισμοί δεξαμενών πετρελαίου Ηλιούπολη

Προληπτικοί καθαρισμοί ιζημάτων και τοιχωμάτων δεξαμενών καυσίμων και πετρελαίου.

Αντλήσεις - Καθαρισμοί πλυντηρίων και λιπαντηρίων αυτοκινήτων Ηλιούπολη

Συλλογή και απομάκρυνση λάσπης, ελαίων, σαπώνων και βαρέων ρύπων κλπ πρατηρίων καυσίμων και λιπαντηρίων

Καθαρισμοί λιποσυλλεκτών Ηλιούπολη

Συλλογή και καθαρισμός λιπών και ελαίων λιποσυλλεκτών επαγγελματικών χώρων προς αποφυγή διάβρωσης σωληνώσεων και αποφράξεων από στερεά απόβλημα.

Κοπές ριζών Ηλιούπολη

Ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα για ασφαλή αφαίρεση ριζών που σταδιακά εισχωρούν στο εσωτερικό αγωγών τμημάτων αποχέτευσης καθιστώντας τα ανενεργά.

Καθαρισμοί - Υδροβολές Ηλιούπολη

Εξελιγμένα ηλεκτροκίνητα υδροπιεστικά που με την κατάλληλα περιστροφική κεφαλή υδροβολίζουν εσωτερικό αγωγών και επιφάνειες απομακρύνοντας οποιαδήποτε ακαθαρσία.

Επισκευές τμημάτων αγωγών αποχέτευσης Ηλιούπολη

Ρομποτική αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων αγωγών χωρίς σκάψιμο και μερεμέτια, με χρήση ειδικών ρητινών.

Καθαρισμοί και αποφράξεις φρεατίων βρόχινων νερών στην Ηλιούπολη

Υδροβολή εξωτερικών σχαρών και εσωτερικού φρεατίων συγκέντρωσης υδάτων από βροχές και άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή σε όποια γωνιά στην Ηλιούπολη και αν βρίσκεστε. Τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να λύσουν το πρόβλημά σας, άμεσα, αποτελεσματικά και φυσικά, με τιμές φιλικές.

 


ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ

  
Δραστηριοποιούμενη ήδη από το 1970 στο αποχετευτικό Αθήνας στην  Ηλιούπολη στην Αττική, η εταιρεία αποφράξεων Ηλιούπολη apofrajeis έχει δεθεί συναισθηματικά όχι μόνο με τους κατοίκους αλλά και με το περιβάλλον της περιοχής. Γι’ αυτό φροντίζουμε όχι μόνο να υπακούμε στις επιταγές της οικολογίας αλλά και να διατηρούμε, όσο αυτό εξαρτάται από εμάς, αναλλοίωτο το τοπίο. Σε περιπτώσεις μάλιστα μεγάλων βροχοπτώσεων προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στους δρόμους όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε συνεργασία με τον δήμο και τις Αρχές.
Χάρη στον στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να απελευθερώσουμε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια από τα φερτά υλικά που αποφράσσουν τα ρείθρα και να επαναφέρουμε τους κανονικούς ρυθμούς στην Αττική. Στην περίπτωση αυτή εργοδότες μας είστε όλοι εσείς, όσοι εμπιστεύεστε την Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθηνών apofrajeis.gr για τα ιδιωτικά σας προβλήματα και έχετε δικαίωμα σε μια δύσκολη στιγμή που αγγίζει όλους μας να μας έχετε δίπλα σας και να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας και τη διάθεσή μας για προσφορά.
Για όλους αυτούς τους λόγους, που μπορεί να ακούγονται απλά ως… θεωρία, αλλά θα σας γίνουν βίωμα αν συνεργαστείτε μαζί μας, η Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθηνών apofrajeis.gr είναι ό,τι πιο έμπιστο και ποιοτικό μπορείτε να βρείτε στην Αττική και ταυτόχρονα η μόνη που γνωρίζει τόσο καλά την περιοχή. Μην απορήσετε αν διαπιστώσετε πως ξέρουμε τον διπλανό ένοικο ή επαγγελματία, πως έχουμε εργαστεί στη διπλανή δεξαμενή ή στο από πάνω διαμέρισμα…. Όλη η Αττική είναι το πεδίο της επαγγελματικής μας δράσης!
Η λύση στο πρόβλημά σας είναι ένα τηλεφώνημα μακριά – ή ένα «κλικ», αν είστε εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Όταν υπάρχει μια πιεστική κατάσταση στις αποφράξεις φρεατίων και αποχετεύσεων στην Ηλιούπολη, οι πειραματισμοί δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Εμείς οι επαγγελματίες της Αποφράξεις Ηλιούπολη Αθηνών apofrajeis.gr έχουμε δείξει τα διαπιστευτήριά μας και έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε κι εσείς και να αποτελέσετε άλλον έναν κρίκο στη μακρά αλυσίδα των επαγγελματικών επιτυχιών μας, ξενοιάζοντας μια για πάντα από τα αποφρακτικά προβλήματα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.     

 

ΔΕΙΤΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΒΟΘΡΩΝ, ΦΡΕΑΤΙΩΝ, ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

            

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ώρες ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ώρες ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ 24 ώρες ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ με κάμερα ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ από την ΑΠΟΦΡΑΚΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Το βασικό και κύριο αντικείμενο της εταιρείας μας αποτελεί η αποκατάσταση των αποφράξεων αποχετεύσεων οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Ηλιούπολη. Καλούμαστε καθημερινά να αντιμετωπίσουμε αυτό το πρόβλημα με το οποίο έρχονται αντιμέτωποι καθημερινά οι κάτοικοι της Ηλιούπολης Αττικής και στόχος μας είναι όχι μόνο η αποτελεσματική επίλυσή του αλλά και η τάχιστη εξυπηρέτηση των παθόντων διότι γνωρίζουμε πολύ καλά πόση ταλαιπωρία μπορεί να υποστεί η καθημερινή ζωη των πολιτών εξαιτίας αυτού.
Αναζητώντας κανείς τις αιτίες του παραπάνω προβλήματος που λέγεται αποφράξεις αποχέτευσης εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ότι μπορεί να είναι η ανελλειπής ή ανύπαρκτη συντήρηση των αποχετευτικών αγωγών και επιμέρους τμημάτων τους στην Ηλιούπολη, ή κακή χρήση αυτών αλλά και κατασκευαστικά λάθη που λάβανε χώρα κατά την ανέγερση της οικοδομής ή ακόμα και προχειρότητες των υπεύθυνων κατασκευαστών.
Ετσι λαμβάνουν χώρα οι αποφράξεις των αποχετεύσεων Ηλιούπολης που συνοδεύονται από το απλούστερο επακόλουθο την διατάραξη της ομαλότητας διαβίωσης σε ένα σπίτι, ή της λειτουργίας της επιχείρησής μας αφού δεν λειτουργούν σωστά οι εγκαταστάσεις έως και το πιο σοβαρό που είναι η άμεση απειλή της υγείας μας από πιθανές εστίες μικροβίων που μπορούν να αναπτυχθούν γύρω από μια αποχέτευση που ''ξεχειλίζει''.
Ευαίσθητα σημεία του αποχετευτικού δικτύου Ηλιούπολης που αποφράσσονται και αποφρακτικές εργασίες για τις οποίες καλούμαστε να αποκαταστήσουμε είναι οι ακόλουθες:
 • Αποφράξεις στη Λεκάνη τουαλέτας στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη Νιπτήρα μπανιου Ηλιούπολης
 • Αποφράξεις στη Ντουζιέρα στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη σε Σιφόνι μπάνιου στην Ηλιούπολη
 • Αποφράξεις Νεροχύτη κουζίνας Ηλιούπολης
 • Αποφράξεις στις Υδροροές στην Ηλιούπολη
 • Απόφραξη σε Σιφονι μπαλκονιού Ηλιούπολης
 • Αποφράξεις σε Φρεάτια στην Ηλιούπολη
Σε όλα τα παραπάνω τμήματα της αποχέτευσης στην Ηλκιούπολη οι αποφράξεις που λαμβάνουν χώρα μπορούν να προκληθούν από
 1. Ελαια - λίπη και ακατέργαστα λάδια
 2. Πέτρες και αλατα που κάνουν συσσωματώματα με το πέρασμα του χρόνου
 3. Υπολείματα τσιμέντου και άλλων δομικών υλικών από τα αρχικά στάδια κατασκευής της οικοδομής
 4. Διείσδυση ριζών θάμνων ή και δέντρων στους αγωγού αποχέτευσης
 5. Επιπόλαια ρίψη χαρτιών και πλαστικών συνήθως στις τουαλέτες
Η άμεση αντίδραση του καθενός που καλείται να αντιμετωπίσει το συγκεκριμένο βραχνά αποτελεί η προσπάθεια να αποκαταστήσει μόνος τους την βλάβη στις αποφράξεις είτε με την πατροπαράδοτη βεντούζα είτε με το σπιράλ απόφραξης (ατσαλινα) ή και με καυτό νερό σε συνδιασμό με σόδα ή ακόμα και με τη χρήση χημικών σκευασμάτων (που καλό είναι να αποφεύγονται γιατι προκαλούν διάβρωση των σωληνώσεων αλλά και ρυπάινουν το περιβάλλον). Αν το πρόβλημα απόφραξης δεν είναι μεγάλης έκτασης πολύ συχνά αποκαθίσται η ομαλή ροή του νερού χωρίς την περαιτέρω βοήθεια ειδικών συνεργειών για τις αποφράξεις Ηλιούπολης.
Δίνουμε καθημερινά οριστικές λύσεις σε αποφράξεις χώρων όπως:
 • Μονοκατοικίες - Διαμερίσματα στην Ηλιούπολη
 • Εξοχικά
 • Εταιρείες - Καταστήματα - Εμπορικά Κέντρα στην Ηλιούπολη
 • Εργαστήρια - Εσταιτόρια - Βιοτεχνίες - Βιομηχανίες
 • Δημόσια και Ιδιωτικά σχολεία στην Ηλιούπολη
 • Δημόσιες υπηρεσίες & οραγανισμοί
 • Στρατόπεδα - Νοσοκομεία στην Ηλιούπολη
 • Πρατήρια υγρών καυσίμων και Πλυντήρια αυτοκινήτων
 • Βιολογικούς σταθμούς στην Ηλιούπολη
Τα συνεργεία μας πρός αποκατάσταση των αποφράξεων στην Ηλιούπολη διαθέτουν:
 1. Ειδική κάμερα υψηλής ανάλυσης για αποφράξεις σωληνώσεων αποχέτευσης στην Ηλιούπολη που έχει την δυαντότητα να εισχωρήσει στο εσωτερικό οποιοδήποτε αγωγού ( ανεξαρτήτως διαμέτρου) και να καταγ΄ραψει με εξονυχιστικές λεπτομέρειες τόσο την ύπαρξη αντικειμένων που φράσσουν τη ροή του νερού όσο και την γενικότερη κατάσταση στην οποία αυτός βρίσκεται. Τα αποτελέσματα μπορούν να εξαχθούν σε cd, δίσκο usb ή και να εκτυπωθούν επιτόπου προς περαιτέρω διερεύνηση.
 2. Φορητά ηλεκτροκίνητα αποφρακτικά μηχανήματα υδροβολισμού νερού για όλη της Ηλιούπολη. Διαθέτουν ειδικό σετ κεφαλών για επιλογή ανάλογα με το πρόβλημα απόφραξης. Εκτοξεύουν το νερό με τεράστια πίεση μέσω της ειδικής κεφαλής ή οποία κινούμενη και παράλλημα περιστρεφόμενη όχι μόνο ξεβουλώνει τα πάντα αλλά καθαρίζει και συντηρεί ολόκληρο το τμήμα του αγωγού από το οποίο διέρχεται. Εχει δυνατότητα να εισέλθει σε οποιοδήποτε αγωγού και ανεξαρτήτως βάθους και διαμέτρου αυτού.
 3. Τέλος στον εξοπλισμό μας για αποφράξεις αποχέτευσης Ηλιούπολης συγκαταλέγονται και  αυτοκινούμενα οχήματα για πιό βαριές περιπτώσεις που χαρακτηρίζονται από πλήρη αυτονομία νερού και συνοδεύοναται από την ύπαρξη επαγγελματικής αντλίας νερού που μπορεί να λειτουργεί σε εκπλητικές ταχύτητες.

Αποφράξεις με κάμερα Ηλιούπολη Αθήνας Αττικής

ΤΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ...

 

 • Μπορούμε να προσφέρουμε τάχιστα τις υπηρεσίες μας στις αποφράξεις Ηλιούπολης ακόμα και εντός 30 λεπτών.
 • Οι τιμές μας στις αποφράξεις είναι από τις πλέον ανταγωνιστικές του χώρου στην Ηλιούπολη.
 • Οι υπηρεσίες μας είναι άκρως αποτελεσματικές και σε καμμία περίπτωση δεν συγκρίνονται με άλλων περιστασιακών ανταγωνιστών γιατί λύνουμε ΟΡΙΣΤΙΚΑ και όχι ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ οποιοδήποτε πρόβλημα συνδέεται με αποφράξεις αποχετευτικών αγωγών ή συστημάτων στην Ηλιούπολη.
 • Καταφέραμε και έχουμε σταθμούς παραρτήματα σε όλη την Ηλιούπολη Αττικής έτσι ώστε να είμαστε δίπλα σας όπου κι αν βρίσκεστε αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με αποφράξεις.

Χαμηλές Τιμές και Οριστικές Λύσεις στην Ηλιούπολη για Επαγγελματικές Αποφράξεις 24 ώρες  με κάμερα 

Επικοινωνείστε μαζί μας καθ όλη τη διαρκεια του 24ωρου