Αποφράξεις Πετρούπολη | Αντλήσεις υδάτων | Καθαρισμοί αντλιοστασίων - στεγανών - βιολογικών

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ : Η πρώτη και η καλύτερη επιλογή για τις αποχετεύσεις στην Πετρούπολη


Οι ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, με παρουσία και επαγγελματική δραστηριότητα χρόνων στην Πετρούπολη, εξακολουθούν να παρέχουν ποιοτικές και εγγυημένες υπηρεσίες αποφράξεων τόσο σε νοικοκυριά όσο και σε επιχειρήσεις. Όσοι διαμένουν στην Πετρούπολη σίγουρα μας γνωρίζουν ή έχουν εμπιστευθεί τις δυνατότητές μας, ενώ και όσοι κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή έχουν ταυτίσει την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ με την ομώνυμη περιοχή. Η υπευθυνότητά μας και η αποτελεσματικά μας είναι πια παροιμιώδεις, ενώ το αποτέλεσμα της εργασίας μας είναι 100% εγγυημένο.  


Καλύπτουμε εγγυημένα τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ – και όχι μόνο


Για την κάλυψη κάθε ανάγκης των κατοίκων στην Πετρούπολη έχουμε στη διάθεσή μας ένα σύνολο από έμπειρους και ικανούς επαγγελματίες, περιζήτητους στην αγορά, που δίνουν λύση σε κάθε πρόβλημα, ακόμη και στο πιο δύσκολο. Και κοντά στο άξιο ανθρώπινο δυναμικό υπάρχει ένας στόλος από οχήματα και τεχνικός εξοπλισμός τελευταίας τεχνολογίας, ενώ λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπ’ όψιν μας και τη συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση γύρω από το αντικείμενο της δουλειάς μας.
Σε περίπτωση μάλιστα που μπορούμε να ανταποκριθούμε χρονικά, αναλαμβάνουμε εργασίες σε όλον τον Νομό Αττικής, ακόμη και σε γειτονιές με κακή υποδομή όσον αφορά το υδροδοτικό/αποχετευτικό. Ασχολούμαστε ακόμη και με φρεάτια και βόθρους που βρίσκονται σε μεγάλα βάθη και σαθρό έδαφος, χάρη στον άριστο εξοπλισμό και στην εμπειρία πολλών ετών.
Φροντίζουμε μάλιστα ώστε όλα να γίνονται με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια, με απόλυτα στεγανές αντλίες, ενώ δεν αφήνουμε να διαχέονται άσχημες οσμές και να γίνεται αισθητή η παρέμβασή μας στους γείτονες και στους περιοίκους. Το μεγαλύτερο στοίχημα για μας είναι να γίνει αισθητή η εργασία μας αφότου θα έχουμε αποχωρήσει και όχι όταν την εκτελούμε.
Για να καταφέρουμε μάλιστα να είμαστε γρήγορα παρόντες όποτε μας ζητείται, έχουμε πολυάριθμο στόλο βυτιοφόρων και αντλιοφόρων, ενώ εργαζόμαστε όλον τον χρόνο και 24 ώρες το 24ωρο σε βάρδιες. Δίνουμε μεγάλη σημασία στη συνεχή κάλυψη των πελατών μας, αφού γνωρίζουμε από πρώτο χέρι πως τα προβλήματα στο αποχετευτικό δίκτυο ούτε ωράριο έχουν ούτε… προειδοποιούν.

 

Γιατί εμάς  για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ     


Εύλογα θα μπορούσε να ρωτήσει κάποιος στην Πετρούπολη γιατί να μας προτιμήσει έναντι κάποιου άλλου και τι περισσότερο θα του προσφέρει η συνεργασία μαζί μας. Αν και η κατ’ ιδίαν επαφή και η δουλειά μας είναι οι καλύτεροι τρόποι για να διαμορφώσει την πιο σωστή άποψη για εμάς, ωστόσο σε αδρές γραμμές μπορούμε να αναφέρουμε κάποια πλεονεκτήματα που διαθέτουμε σε σχέση με τον ανταγωνισμό:
-    Η μεγάλη εμπειρία μας, από το 1977, στις αποφρακτικές εργασίες είναι ένα αναμφισβήτητο ατού μας και εγγυάται ένα υψηλού επιπέδου αποτέλεσμα.
-    Ύστερα από τόσο μεγάλη παρουσία στην Πετρούπολη, είναι λογικό να ξέρουμε την περιοχή σαν την… παλάμη μας και να γνωρίζουμε από πρώτο χέρι τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές της, αλλά και μεγάλο μέρος του πελατολογίου μας, πολλούς από αυτούς με το μικρό τους όνομα…
-    Μας χαρακτηρίζει η υπευθυνότητα και δίνουμε το 100% των δυνάμεών μας για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η εργασία που αναλαμβάνουμε.
-    Αποδεδειγμένα δίνουμε προτεραιότητα στην Πετρούπολη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αδιαφορούμε για τις περιπτώσεις που αφορούν πιο μακρινές περιοχές, εφόσον βέβαια το –βεβαρημένο, είναι η αλήθεια–πρόγραμμά μας το επιτρέπει.      
-    Μπορούμε να αντλήσουμε λύματα και νερά από όποιο βάθος και αν χρειαστεί, ενώ σε περιπτώσεις όπου απαιτείται απάντληση ομβρίων υδάτων, όπως σε περίπτωση πλημμύρας, δεν περιμένουμε καν να ζητηθεί η βοήθειά μας. Εκεί μπαίνει πάνω απ’ όλα ο παράγων άνθρωπος και θεωρούμε την παροχή της βοήθειάς μας ηθική επιταγή.
-    Στο ίδιο πλαίσιο, προσέχουμε πολύ ώστε οι υπηρεσίες μας να είναι οικονομικά προσιτές και διευκολύνουμε τα λιγότερα ευνοημένα νοικοκυριά στην Πετρούπολη ώστε να επιβαρυνθούν όσο γίνεται λιγότερο, χωρίς όμως να τους προσφερθούν υπηρεσίες κατώτερου επιπέδου.
-    Μόλις τελειώσει η εργασία, παρέχουμε γραπτή εγγύηση αποτελέσματος, ενώ σε περίπτωση υποτροπής δεν χρεώνουμε παραπάνω τον πελάτη. Ωστόσο μια τέτοια περίπτωση είναι εξαιρετικά σπάνια, αφού τσεκάρουμε με μεγάλη σχολαστικότητα τη δουλειά μας και η πιθανότητα να ξαναχρειαστεί η παρέμβασή μας σε σύντομο χρονικό διάστημα είναι απειροελάχιστη.
-    Οι υπηρεσίες μας δεν απευθύνονται μόνο σε νοικοκυριά και πολυκατοικίες, αλλά και σε πιο σύνθετες δομές, όπως είναι τα εργοστάσια και τα εργοτάξια, καθώς και κτίσματα ιδιαίτερου υγειονομικού ενδιαφέροντος που απαιτούν μεγαλύτερη κοινωνική ευαισθησία, όπως σχολεία και νοσοκομεία.
Σε όλους αυτούς τους χώρους, αλλά και σε κάθε άλλον χώρο που επισκεπτόμαστε, φροντίζουμε να μη διαταράσσουμε την καθημερινότητα των διαμενόντων και να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε ένα πλαίσιο σεβασμού στους ανθρώπους και στο περιβάλλον. Λόγω της φύσης της δουλειάς μας η ευαισθησία μας για θέματα που άπτονται της οικολογίας είναι μεγάλη και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον. Διαθέτουμε επίσης την απαιτούμενη πιστοποίηση ISO.  


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, αυτός ο μεγάλος γνωστός-άγνωστος


Εμείς γνωρίζουμε όσο κανείς άλλος τι είναι τα αποφρακτικά προβλήματα, πώς προκαλούνται και πώς αντιμετωπίζονται. Λίγα λόγια όμως πρέπει να ειπωθούν και για εκείνους που δεν τα γνωρίζουν αλλά τα βρίσκουν ξαφνικά μπροστά τους, με αποτέλεσμα να διαταράσσεται η καθημερινότητά τους.      
Τα αποφρακτικά προβλήματα που παρουσιάζονται στην Πετρούπολη, αλλά λίγο-πολύ και σε όλες τις άλλες περιοχές, έχουν τα ίδια περίπου αίτια:
-    Εσωτερικά τμήματα των σωληνώσεων που έχουν διαβρωθεί και μεταφέρονται μέσω του αποχετευτικού δικτύου μέχρι που κατακάθονται και εμποδίζουν τη ροή του νερού, βουλώνοντας τους σωλήνες.
-    Σωματίδια, τρίχες, υπολείμματα σαπουνιού ή άλλων υλικών που επίσης βουλώνουν τους αγωγούς.
-    Χαρτιά και άλλα προϊόντα υγιεινής που ανεύθυνα ή απερίσκεπτα κάποιοι πετούν στις λεκάνες γίνονται… πρώτης τάξεως εμπόδιο για την ομαλή διέλευση του νερού.
-    Και επειδή το αποχετευτικό δεν είναι πάντα συνώνυμο με την τουαλέτα, μεγάλη σημασία πρέπει να δώσουμε και στα λίπη, στα λάδια και στα υπολείμματα τροφίμων που συχνά βουλώνουν τους σωλήνες της κουζίνας. Πολλές φορές τα σιφόνια δεν είναι αρκετά για να φιλτράρουν τα υπολείμματα αυτά και το πρόβλημα είναι αναπόφευκτο.
-    Τέλος, αποφρακτικά προβλήματα μπορούν να παρουσιάσουν και οι εξωτερικές υδρορροές των διαμερισμάτων, καθώς φερτά υλικά από την ταράτσα, όπως φύλλα και κλαδιά δέντρων, αλλά και άλλα αντικείμενα, υπάρχει πιθανότητα να σφηνώσουν στους σωλήνες και να εμποδίσουν την κάθοδο του νερού. Το ίδιο συμβαίνει και στα ρείθρα των πεζοδρομίων, όπου τα φερτά υλικά μπορούν να προκαλέσουν μεγαλύτερο πρόβλημα .     
Ευρύ το φάσμα των εργασιών μας εκτός των αποφράξεων σε πολυκατοικίες και κάθε είδους κτίρια  στην Πετρούπολη


Ας δούμε όμως τι εργασίες αναλαμβάνει η
ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ανάλογα με το πρόβλημα που προκύπτει:


-    Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ αποφράσσει βουλωμένα σιφόνια, σωλήνες και αγωγούς εντός των διαμερισμάτων. Αυτές είναι και οι πιο απλές περιπτώσεις για εμάς, όσο και αν είναι σημαντικές για την ομαλή λειτουργικότητα ενός αποχετευτικού δικτύου.
-    Αναλαμβάνουμε επίσης σοβαρότερα περιστατικά, όπως καθαρισμούς φρεατίων, δεξαμενών και αντλιοστασίων.
-    Εκκενώνουμε βόθρους πολυκατοικιών ή σηπτικούς βόθρους εργοστασιακών μονάδων ή κτιριακών συγκροτημάτων (π.χ. ξενοδοχείων).
-    Καθαρίζουμε υδρορροές και ρείθρα ή σχάρες δρόμων και πεζοδρομίων. Για αυτές τις περιπτώσεις συνήθως καλούμαστε από τον δήμο, αλλά αρκετά συχνά ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις μας καλούν και ιδιώτες.
-    Τέλος, αναλαμβάνουμε κάποιες εργασίες που έχουν να κάνουν με την υγιεινή της πολυκατοικίας, όπως είναι οι απεντομώσεις και οι απολυμάνσεις, ενώ μπορούμε να σας βοηθήσουμε και σε περιπτώσεις στεγανοποίησης και ελαιοχρωματισμών αν υπάρχει υγρασία ή διαρροή στον χώρο σας. 


Ποια είναι τα όπλα μας στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Πέρα από τα απλά μηχανήματα και εργαλεία που διαθέτουν οι υδραυλικοί για τα ξεβουλώματα στους σωλήνες των πολυκατοικιών, εμείς λόγω των σύνθετων εργασιών που αναλαμβάνουμε έχουμε ένα πολύ πιο ευρύ και βαρύ… οπλοστάσιο για να φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή. Εκτός λοιπόν από γαλλικά κλειδιά, ατσαλίνες και κοπτικά εργαλεία, διαθέτουμε μεγάλες αντλίες με υψηλή πίεση, μηχάνημα αναρρόφησης χάρη στο οποίο απελευθερώνουμε τους σωλήνες από τα ξένα σώματα που το έχουν βουλώσει, αλλά και μηχανήματα για εκτόξευση νερού υπό μεγάλη πίεση, έτσι ώστε να βγαίνει από τη μέση κάθε εμπόδιο που δυσχεραίνει την ομαλή ροή του νερού.
Ιδιαίτερα χρήσιμη για τον γρήγορο και ακριβή εντοπισμό των βλαβών που υπάρχουν στις σωληνώσεις είναι και η χρήση της κάμερας, χάρη στην οποία αφενός επισημαίνουμε πού βρίσκεται η βλάβη, αφετέρου δείχνουμε ποια παρέμβαση έχει γίνει και πώς είναι πλέον ο αγωγός μετά την επιδιόρθωσή του. Αν θέλετε μάλιστα μπορούμε να σας δώσουμε και ένα CD με τις εικόνες πριν και μετά την εργασία μας.  


Η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ καλύπτει όλα τα καταστήματα  στην Πετρούπολη          


Αν ένας ιδιώτης αντιμετωπίζει προβλήματα στον χώρο της οικίας του, όπου η κουζίνα και η τουαλέτα επιβαρύνονται από τρία ή τέσσερα κατά μέσον όρο άτομα, σκεφτείτε πόσο μεγάλες ανάγκες έχει ένα κατάστημα με πολλούς εργαζομένους και εκατοντάδες επισκέπτες και πελάτες κάθε μέρα. Φέρτε στον νου σας ένα κατάστημα εστίασης, μια ταβέρνα π.χ., που λειτουργεί ένα βράδυ του Σαββάτου… Πραγματική μάχη!
Η κατάσταση στα καταστήματα είναι ακόμη πιο δύσκολη απ’ ό,τι σε μια οικία για πολλούς λόγους:
-    Πρώτα απ’ όλα οι εργαζόμενοι είναι περισσότεροι και οι ρυθμοί της δουλειάς είναι τέτοιοι που δεν προλαβαίνουν να τηρήσουν στον μέγιστο βαθμό όλους τους κανόνες της υγιεινής και της σωστής χρήσης της κουζίνας, αλλά και της τουαλέτας.  
-    Οι πελάτες ή οι επισκέπτες είναι περαστικοί και ως τούτου… αδιάφοροι, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο προσεκτικοί όσο θα ήταν στο σπίτι τους.
-    Τα ίδια τα μαγαζιά δεν βρίσκονται όλα στην πρώτη τους νιότη, αλλά ακόμη και αν είναι καινούργια ή έχουν ανακαινιστεί δεν είναι πάντα εύκολο να βρεθεί ο χρόνος ώστε να γίνει ένας έλεγχος στο αποχετευτικό τους σύστημα. Φθορές, διαβρώσεις, οξειδώσεις και άλλες βλάβες δείχνουν πως δυστυχώς ο χρόνος είναι ανίκητος και μπορεί να δώσει μια πολύ κακή εικόνα ενός καταστήματος προς τα έξω, κάτι που κανένας επιχειρηματίας δεν το θέλει.
-    Και κοντά σε όλα αυτά τα λίγο-πολύ αναμενόμενα, πολλές φορές έρχονται και τα ακραία καιρικά φαινόμενα να μας θυμίσουν την παρουσία της. Οι δυνατές βροχές και οι άνεμοι μεταφέρουν φερτά υλικά, όπως κορμούς, φύλλα ή κλαδιά δέντρων, και αποφράσσουν τους αγωγούς τόσο των ίδιων των καταστημάτων όσο και του περιβάλλοντος χώρου (ρείθρα, υδρορροές). 
-    Τέλος, πολύ μεγάλη σημασία έχει και το είδος του καταστήματος. Π.χ., μεγαλύτερα αποφρακτικά προβλήματα θα έχει ένας χώρος εστίασης, ένα γκαράζ ή ένα ξυλουργείο παρά ένας καθαρός χώρος όπως ένα γραφείο ταξιδίων ή ένα μεσιτικό.
Για όλους αυτούς τους λόγους το θέμα των αποφρακτικών προβλημάτων στα καταστήματα είναι πιο δύσκολο και πιο σοβαρό, γι’ αυτό και εμείς στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ έχουμε αναλάβει σχεδόν κατ’ αποκλειστικότητα τα περισσότερα μαγαζιά στην Πετρούπολη, χωρίς να κάνουμε επιλογές και εξαιρέσεις. Και ακριβώς επειδή το θέμα είναι τόσο σοβαρό για την επιχείρησή σας, φροντίζουμε να είμαστε διακριτικοί, να περιορίζουμε τον θόρυβο στο ελάχιστο και να μην αφήνουμε να διαρρεύσουν δυσάρεστες μυρωδιές. Αν πάλι έχετε τον παραμικρό προβληματισμό ως προς αυτό, μπορούμε να εργαστούμε νυχτερινές ώρες, αφού διαθέτουμε επαρκές προσωπικό και καλύπτουμε με βάρδιες όλο το 24ωρο.
Όλες οι εργασίες μας μάλιστα ολοκληρώνονται εντός των χρονοδιαγραμμάτων που εσείς θα θέσετε και σε όποιους χώρους εσείς θα μας υποδείξετε, αφού εκτός από το κυρίως κατάστημα υπάρχουν συνήθως και υπόγεια ή αποθηκευτικοί χώροι. Σε κάθε περίπτωση, μας ενδιαφέρει και το «είναι» και το «φαίνεσθαι» της επιχείρησής σας… Το κατάστημά σας πρέπει να είναι και λειτουργικό και ευχάριστο στην όψη.       

       
Υδροβολή: Η βέλτιστη μέθοδος για γρήγορες και αποτελεσματικές ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Κατά κοινή ομολογία η υδροβολή, η ρίψη δηλαδή νερού με υψηλή πίεση, είναι μια από τις καλύτερες μεθόδους (αν όχι η καλύτερη…) για να γίνει μια απόφραξη με γρήγορο, αποτελεσματικό και καθαρό τρόπο. Το νερό ρίχνεται στους αποφραγμένους σωλήνες με τέτοια ορμή και ταχύτητα ώστε κανένας… απρόσκλητος επισκέπτης των σωληνώσεων να μην μπορεί να αντισταθεί στο διάβα του.
Το ίδιο το νερό από τη φύση του είναι το πιο οικονομικό και το πιο ουδέτερο περιβαλλοντικά μέσο για τον καθαρισμό κάθε αντικειμένου, ενώ η πίεση φροντίζει για τα υπόλοιπα. Το πλεονέκτημα μάλιστα της ταχύτητας που διαθέτουν οι υδροβολές βοηθά τόσο τους πελάτες μας να  απαλλαγούν γρήγορα από τα ενοχλητικά αποφρακτικά προβλήματα όσο και εμάς να αντιμετωπίζουμε περισσότερα τέτοια περιστατικά κάθε μέρα.
Στο τέλος της εργασίας μας δεν αφήνουμε βέβαια χάος αλλά ευπρεπίζουμε τον χώρο, ενώ πραγματοποιούμε ψεκασμούς και απολυμάνσεις ή απεντομώσεις, με ειδικά προϊόντα που είναι πιστοποιημένα, οικολογικά και φιλικά προς το περιβάλλον.


Αποφρακτικό πρόβλημα! Και τώρα τι κάνω με αυτή την απόφραξη στην Πετρούπολη;


Αν μένετε στην Πετρούπολη και παρουσιαστεί πρόβλημα στο αποχετευτικό σας δίκτυο, μην πανικοβληθείτε. Η βοήθεια είναι πολύ κοντά και θα σας έρθει πολύ πιο γρήγορα απ’ ό,τι νομίζετε.
Απλά επικοινωνήστε μαζί μας και πολύ γρήγορα θα αξιολογήσουμε το πρόβλημά σας και θα έρθουμε κοντά σας.
Διαθέτουμε ενημερωμένη ιστοσελίδα www.apofrajeis.gr, από την οποία μπορείτε να πάρετε πληροφορίες για τις εργασίες που αναλαμβάνουμε στις αποφράξεις. Αν πάλι το πρόβλημά σας δεν είναι πιεστικό ή θέλετε απλώς μια ενημέρωση ή μια διευκρίνιση, μπορείτε να μας γράψετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση.  Με όλους αυτούς τους τρόπους μπορείτε να δείτε και τον τιμοκατάλογό μας για να κανονίσετε τα οικονομικά σας. Εκεί θα διαπιστώσετε πως οι περισσότερες εργασίες είναι προσιτές για ένα μέσο νοικοκυριό, ενώ οι πιο σύνθετες αφορούν όλη την πολυκατοικία, οπότε τα έξοδα επιμερίζονται. 
Ένα άλλο σημείο που πρέπει να επισημάνουμε είναι και η πρόληψη. Εκτός από τις επιδιορθώσεις και τις αποφράξεις αγωγών, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ αναλαμβάνει και τακτικούς ελέγχους και επιθεωρήσεις στους σωλήνες και στα φρεάτια, για να αποφευχθούν μελλοντικά προβλήματα.  Σε συνεργασία συνήθως με τον διαχειριστή, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ έρχεται σε οποιοδήποτε κτίριο στην Πετρούπολη και ελέγχει εξονυχιστικά όλο το αποχετευτικό σύστημα για να εντοπίσει επίφοβα σημεία, ενώ παρέχει και πρακτικές συμβουλές για τη σωστή χρήση και συντήρηση των σωλήνων.


Με σεβασμό στο πορτοφόλι του πελάτη για τις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Εκείνο που μας ξεχωρίζει ακόμη περισσότερο σε σχέση με τους ανταγωνιστές μας είναι η ευαισθησία μας στον οικογενειακό προϋπολογισμό κάθε νοικοκυριού. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν μας τις ιδιαίτερα δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουμε όλοι, εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ διευκολύνουμε τους πελάτες μας που διαμένουν στην Πετρούπολη με πολλούς τρόπους:    
- Προσφορές και χαμηλές τιμές, ειδικά για απλές περιπτώσεις που αντιμετωπίζονται χωρίς μεγάλη δυσκολία.                                                                        
- Δυνατότητα αποπληρωμής με δόσεις ή με σύνδεση με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα.
- Δωρεάν ή οικονομικές τιμές για κάποιες εργασίες μετά την ολοκλήρωση των βασικών και απαραίτητων εργασιών (π.χ., απεντομώσεις, απολυμάνσεις).                                                             
- Φιλικές τιμές για εργασίες που αφορούν συνολικά τις πολυκατοικίες, οι οποίες αργότερα κατανέμονται στα κοινόχρηστα με δίκαιο και συμφέροντα τρόπο.


Τι μας κάνει πραγματικά μεγάλους στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Κάθε επιχείρηση, οποιονδήποτε χώρο και αν υπηρετεί, δίνει καθημερινά εξετάσεις και ανάλογα με την επιμονή της και τις ικανότητες του προσωπικού της γνωρίζει άνοδο και επιτυχία ή αντίθετα αποκτά κακή φήμη και σταδιακά… σβήνει από τον χάρτη του επιχειρείν. Εμείς στην ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι για το γεγονός ότι ξεκινήσαμε ως επιχείρηση μικρού μεγέθους, με περιορισμένο κύκλο εργασιών και πελατολόγιο, αλλά σιγά-σιγά μεγαλώσαμε το όνομά μας και με τα χρόνια γιγαντωθήκαμε και γίναμε σημείο αναφοράς στην Πετρούπολη, με… επεκτατικές μάλιστα τάσεις, αφού μας εμπιστεύονται ιδιώτες και επαγγελματίες και από άλλες περιοχές.
Μερικά δείγματα αυτής της επιτυχημένης διαδρομής μας είναι:
-    Η βέλτιστη σχέση αποτελέσματος/κόστους που προσφέρουμε στους πελάτες μας.
-    Η τέλεια εργασία που πραγματοποιούμε, όσο δύσκολη και αν είναι η περίπτωση που αναλαμβάνουμε.
-    Η απειροελάχιστη –αν όχι ανύπαρκτη– πιθανότητα να συμβεί ίδιου τύπου βλάβη σε μικρό χρονικό διάστημα ύστερα από την παρέμβασή μας.
-    Η ταχύτητα, η προθεσμία και ο επαγγελματισμός με τα οποία ανταποκρινόμαστε σε κάθε κλήση σας. 
-    Οι εκατοντάδες πελάτες μας που έχουν μείνει ευχαριστημένοι από τις υπηρεσίες μας και μας εμπιστεύονται ξανά και ξανά για κάθε τους πρόβλημα, αποτελώντας στην ουσία την καλύτερη διαφήμιση για τη δουλειά μας.
-    Ο γρήγορος, διακριτικός και «χειρουργικός» τρόπος με τον οποίο ολοκληρώνουμε τις εργασίες μας.      
-    Οι λογικές τιμές μας, που δείχνουν πως ως εταιρεία διαθέτουμε κοινωνικό πρόσωπο και πλέον αρχίζουμε να βλέπουμε τους πελάτες μας πρώτα ως φίλους και μετά ως καταναλωτές των υπηρεσιών μας. 


Εμπιστευθείτε τους επαγγελματίες στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ


Ακόμη και το πιο μικρό αποφρακτικό πρόβλημα ενέχει κινδύνους που δεν μπορούν εύκολα να εντοπιστούν ή να αντιμετωπιστούν από τους μη ειδικούς. Πολλές φορές ένας ειδικός στο ξεκίνημά του ή κάποιος που απλώς «πιάνουν τα χέρια του» ενδέχεται να προκαλέσει μεγαλύτερο πρόβλημα από αυτό που πάει να επιλύσει.
Πριν λοιπόν σας συμβεί το κακό, μπορείτε να περάσετε από το κατάστημά μας και να πάρετε μια κάρτα μας και πληροφοριακό υλικό για να ξέρετε τα πάντα για την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ. Αν μάλιστα έχετε αναλάβει τον απαιτητικό ρόλο του διαχειριστή, μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλες τις ανάγκες της πολυκατοικίας σας και να σας βοηθήσουμε στην έκδοση κοινοχρήστων. Οι περισσότεροι κάτοικοι στην Πετρούπολη έχουν γνωρίσει με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις υπηρεσίες μας και έχουν μείνει ικανοποιημένοι. Να είστε σίγουροι πως όλοι όσοι διαμένουν στην πολυκατοικία σας θα σας ευγνωμονούν για αυτήν σας την κίνηση.    


Εμείς στις ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ και η δράση μας στην Πετρούπολη     


Δραστηριοποιούμενη ήδη από το 1977 στην Πετρούπολη, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ έχει δεθεί συναισθηματικά όχι μόνο με τους κατοίκους αλλά και με το περιβάλλον της περιοχής. Γι’ αυτό φροντίζουμε όχι μόνο να υπακούμε στις επιταγές της οικολογίας αλλά και να διατηρούμε, όσο αυτό εξαρτάται από εμάς, αναλλοίωτο το τοπίο. Σε περιπτώσεις μάλιστα μεγάλων βροχοπτώσεων προσπαθούμε να επαναφέρουμε την κανονικότητα στους δρόμους όσο πιο γρήγορα γίνεται, σε συνεργασία με τον δήμο και τις Αρχές.
Χάρη στον στόλο οχημάτων που διαθέτουμε, μπορούμε να απελευθερώσουμε τους δρόμους και τα πεζοδρόμια από τα φερτά υλικά που αποφράσσουν τα ρείθρα και να επαναφέρουμε τους κανονικούς ρυθμούς στην Πετρούπολη. Στην περίπτωση αυτή εργοδότες μας είστε όλοι εσείς, όσοι εμπιστεύεστε την ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ για τα ιδιωτικά σας προβλήματα και έχετε δικαίωμα σε μια δύσκολη στιγμή που αγγίζει όλους μας να μας έχετε δίπλα σας και να επωφεληθείτε από την τεχνογνωσία μας και τη διάθεσή μας για προσφορά.
Για όλους αυτούς τους λόγους, που μπορεί να ακούγονται απλά ως… θεωρία, αλλά θα σας γίνουν βίωμα αν συνεργαστείτε μαζί μας, η ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ είναι ό,τι πιο έμπιστο και ποιοτικό μπορείτε να βρείτε στην Πετρούπολη και ταυτόχρονα η μόνη που γνωρίζει τόσο καλά την περιοχή. Μην απορήσετε αν διαπιστώσετε πως ξέρουμε τον διπλανό ένοικο ή επαγγελματία, πως έχουμε εργαστεί στη διπλανή δεξαμενή ή στο από πάνω διαμέρισμα…. Όλες οι συνοικίες στην Πετρούπολη είναι το πεδίο της επαγγελματικής μας δράσης!
Η λύση στο πρόβλημά σας είναι ένα τηλεφώνημα μακριά – ή ένα «κλικ», αν είστε εξοικειωμένος με την τεχνολογία. Όταν υπάρχει μια πιεστική κατάσταση, οι πειραματισμοί δεν είναι η ενδεδειγμένη λύση. Εμείς οι επαγγελματίες της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ έχουμε δείξει τα διαπιστευτήριά μας και έχουμε αποδείξει ποιοι είμαστε. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας εμπιστευθείτε κι εσείς και να αποτελέσετε άλλον έναν κρίκο στη μακρά αλυσίδα των επαγγελματικών επιτυχιών της ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ξενοιάζοντας μια για πάντα από τα αποφρακτικά προβλήματα του σπιτιού σας ή της επιχείρησής σας.  

                

 

Με πολυετή εμπειρία στις αποφράξεις και τις εκκενώσεις βόθρων  στην Πετρούπολη, οι αποφράξεις ''Apofrajeis''  εξασφαλίζουν τόσο στον ιδιώτη όσο και στον επαγγελματία τις πλέον αξιόπιστες και ολοκληρωμένες λύσεις που αφορούν την αποχέτευση. Με τον προηγμένο τεχνολογικά εξοπλισμό μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνουμε με εγγύηση οποιαδήποτε αποφρακτική δυσλειτουργία σχετίζεται με το αποχετευτικό δίκτυο ή το βόθρο σας.

Στις αποφράξεις ''Apofrajeis'',  λειτουργώντας όλο το 24ωρο εξυπηρετούμε οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει γνωρίζοντας ότι οι αποφρακτικές λύσεις δικτύων και βόθρων δεν μπορούν ποτέ να περιμένουν. Με μεράκι και υπευθυνότητα, αλλά και λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που όλοι διανύουμε προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές, αποτελώντας έτσι την ιδανική λύση για τους πελάτες μας.

Αποφράξεις με κάμερα στην Πετρούπολη

ΦΕΡΕΓΓΥΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ !!!!

Συνοπτικά όλες οι αποφρακτικές εργασίες που αναλαμβάνουμε :

 

Αποφράξεις Αποχετεύσεων Πετρούπολη

Με υδροπιεστικά τελευταίας τεχνολογίας αίρονται αποφράξεις σιφωνίων, νεροχύτη, μπάνιου, κουζίνας, τουαλέτας, πατοσίφωνου και όλων των επιμέρους τμημάτων του δικτύου απομακρύνοντας οριστικά την αιτία απόφραξης και αποκαθιστώντας την ομαλή ροή των υδάτων.

 

Εκκενώσεις Βόθρων Πετρούπολη

Άδειασμα βόθρων με πανίσχυρες ανλίες αναρρόφησης, αθόρυβες και ικανές για τάχιστη εκκένωση χωρίς οσμές. Πλήρης καθαρισμός βόθρου που εξασφαλίζει αδιάλλειπτη λειτουργία με αποκλεισμό οποιασδήποτε απόφραξης.  

Καθαρισμός φρεατίων υδροσυλλογής Πετρούπολη

Πλήρης μηχανολογικός εξοπλισμός για απόλυτο καθαρισμό φρεατίων συγκέντρωση υδάτων από φερτά υλικά, χώμα, φύλλα κλπ. εξασφαλίζοντας έτσι την αποροή των υδάτων.

Αντλήσεις υδάτων Πετρούπολη

Άμεση επέμβαση για άντληση υδάτων από πλημμυρισμένους χώρους λόγων κακοτεχνιών, βλαβών ή θεομηνιών με ειδικές αντλίες τεράστιας ιποοδύναμης

Καθαρισμός Στεγανών - Ανλιοστασίων Πετρούπολη

Πλήρης καθαρισμός αντλιών δεξαμενών και λεκανών αντλιοστασίων και στεγανών όπου συγκεντρώνονται όμβρια ή λύματα αποχέτευσης.

Καθαρισμός βιολογικών επεξεργασίας λυμάτων Πετρούπολη

Βαθύς καθαρισμός βιολογικών μονάδων επεξεργασίας λυμάτων βιοτεχνικών και βιομηχανικών μονάδων

Μεταφορές λυμάτων Πετρούπολη

Στόλος βυτιοφόρων οχημάτων σύγχρονων προδιαγραφών για την ασφαλή μεταφορά των λυμάτων στους εγκεκριμένους χώρους απόθεσης

Έλεγχος - Βιντεοσκόπηση αγωγών με κάμερα Πετρούπολη

Εξονυχιστικός έλεγχος κατάστασης εσωτερικού αγωγών αποχέτευσης με κάμερα cctv και ψηφιακή καταγραφή αποτελεσμάτων.

Μηνιαίες συντηρήσεις Πετρούπολη

Προγράμματα συμβολαίου συντήρησης και προληπτικών καθαρισμών αποχετευτικών δικτύων που σας απαλάσσει οριστικά από αποφρακτικούς μπελάδες και απρόσμενα έξοδα.

Καθαρισμοί δεξαμενών πετρελαίου Πετρούπολη

Προληπτικοί καθαρισμοί ιζημάτων και τοιχωμάτων δεξαμενών καυσίμων και πετρελαίου.

Αντλήσεις - Καθαρισμοί πλυντηρίων και λιπαντηρίων αυτοκινήτων Πετρούπολη

Συλλογή και απομάκρυνση λάσπης, ελαίων, σαπώνων και βαρέων ρύπων κλπ πρατηρίων καυσίμων και λιπαντηρίων

Καθαρισμοί λιποσυλλεκτών Πετρούπολη

Συλλογή και καθαρισμός λιπών και ελαίων λιποσυλλεκτών επαγγελματικών χώρων προς αποφυγή διάβρωσης σωληνώσεων και αποφράξεων από στερεά απόβλημα.

Κοπές ριζών Πετρούπολη

Ειδικά ριζοκοπτικά μηχανήματα για ασφαλή αφαίρεση ριζών που σταδιακά εισχωρούν στο εσωτερικό αγωγών τμημάτων αποχέτευσης καθιστώντας τα ανενεργά.

Καθαρισμοί - Υδροβολές Πετρούπολη

Εξελιγμένα ηλεκτροκίνητα υδροπιεστικά που με την κατάλληλα περιστροφική κεφαλή υδροβολίζουν εσωτερικό αγωγών και επιφάνειες απομακρύνοντας οποιαδήποτε ακαθαρσία.

Επισκευές τμημάτων αγωγών αποχέτευσης

Ρομποτική αποκατάσταση φθαρμένων τμημάτων αγωγών χωρίς σκάψιμο και μερεμέτια, με χρήση ειδικών ρητινών.

Καθαρισμοί φρεατίων υδροσυλλογής

Υδροβολή εξωτερικών σχαρών και εσωτερικού φρεατίων συγκέντρωσης υδάτων και άμεση αποκατάσταση της λειτουργίας τους.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας οποιαδήποτε στιγμή σε όποια γωνιά στην Πετρούπολη και αν βρίσκεστε. Τα συνεργεία μας θα σπεύσουν να λύσουν το πρόβλημά σας, άμεσα, αποτελεσματικά και φυσικά, με τιμές φιλικές.

Αντλήσεις υδάτων στην Πετρούπολη από την apofrajeis

Τηλ. 6936.44.44.44

Αποφράξεις Πετρούπολη

ΑΘΗΝΑ ΚΕΝΤΡΟ 210.64.64.000
Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ 210.80.61.888
Ν. ΠΡΟΑΣΤΙΑ 210.99.40.888
Ν. ΙΩΝΙΑ - ΗΡΑΚΛΕΙΟ 210.20.21.111
ΚΥΨΕΛΗ - ΠΑΤΗΣΙΑ 210.64.40.320
ΠΕΙΡΑΙΑΣ 210.42.80.548

ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 

ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΕΙΡΑΙΑ


ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ - REVIEWS ΠΕΛΑΤΩΝ

 

ΤΗΛ.: 6936 444 444

 

Ηλίας Αχμέτογλου (Πειραιάς)

Εκπληκτικό service στις αποφράξεις και σε τιμή άριστη. Πλήρως ικανοποιημένος γιατί ο τεχνικός ήρθε σε 15 λεπτά και έδωσε λύση αμέσως.

 

Χρήστος Κανέας (Περιστέρι)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα για αποφράξεις την εταιρεία σας τόσο για θέμα εξυπηρέτησης όσο και για θέμα ανταγωνιστικής τιμής.

 

Παναγιώτης Τσιριγώτης (Εκάλη)

Συγχαρητήρια για το service αποφράξεων το οποίο απασχολούσε τον επαγγελματικό μου χώρο εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να δώσω μόνιμη λύση.

 

Γιώργος Ποντίκης (Ν. Κόσμος)

Επαγγελματίες στις αποφράξεις με τιμές καταπλητικές. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την επίλυση τους προβλήματος.

 

Πάλλης Ευθύμιος (Μαραθώνας)

Άψογη συνεργασία και οριστική λύση στο θέμα αποφράξεων.
 

Πασάς Δημήτριος (Πολύγωνο)

Το συνεργείο με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό του και τα αποτελέσματα που έδωσε στον καθαρισμό ενός αμμοσυλλέκτη της επιχείρησής μου που είχε τρομερή δυσλειτουργία από τις χρόνιες αποφράξεις.
 

Πετρούτσος Μάριος (Ιλιον)

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την εξυπηρέτηση που είχα όταν σας κάλεσα στη βιοτεχνία μου για τον καθαρισμό της δεξαμενής αποβλήτων λόγω απόφραξης
 
Ανδρέας Ζορμπάς (Παπάγου) Οκτώβριος 2013.
Επιτέλους ένας επαγγελματίας με εξοπλισμό, επάρκεια αλλά προ πάντων εuθύτητα και ειλικρίνεια. Τέλεια δουλειά, ταχύτητα και πολύ καλή τιμή. Στάθηκα πολύ τυχερός που τον βρήκα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο του!!!