ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ

Αθήνας και λεκανοπεδίου Αττικής

ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ

ΚΡΙΤΙΚΕΣ - REVIEWS ΠΕΛΑΤΩΝ

 

Ηλίας Αχμέτογλου (Πειραιάς)

Εκπληκτικό service στις αποφράξεις και σε τιμή άριστη. Πλήρως ικανοποιημένος γιατί ο τεχνικός ήρθε σε 15 λεπτά και έδωσε λύση αμέσως.

 

Χρήστος Κανέας (Περιστέρι)

Συνιστώ ανεπιφύλακτα για αποφράξεις την εταιρεία σας τόσο για θέμα εξυπηρέτησης όσο και για θέμα ανταγωνιστικής τιμής.

 

Παναγιώτης Τσιριγώτης (Εκάλη)

Συγχαρητήρια για το service αποφράξεων το οποίο απασχολούσε τον επαγγελματικό μου χώρο εδώ και καιρό και δεν μπορούσα να δώσω μόνιμη λύση.

 

Γιώργος Ποντίκης (Ν. Κόσμος)

Επαγγελματίες στις αποφράξεις με τιμές καταπλητικές. Έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος από την επίλυση τους προβλήματος.

 

Πάλλης Ευθύμιος (Μαραθώνας)

Άψογη συνεργασία και οριστική λύση στο θέμα αποφράξεων.
 

Πασάς Δημήτριος (Πολύγωνο)

Το συνεργείο με εξέπληξε με τον επαγγελματισμό του και τα αποτελέσματα που έδωσε στον καθαρισμό ενός αμμοσυλλέκτη της επιχείρησής μου που είχε τρομερή δυσλειτουργία από τις χρόνιες αποφράξεις.
 

Πετρούτσος Μάριος (Ιλιον)

Σας συνιστώ ανεπιφύλακτα μιας και πραγματικά εντυπωσιάστηκα από την εξυπηρέτηση που είχα όταν σας κάλεσα στη βιοτεχνία μου για τον καθαρισμό της δεξαμενής αποβλήτων λόγω απόφραξης
 
Ανδρέας Ζορμπάς (Παπάγου) Οκτώβριος 2013.
Επιτέλους ένας επαγγελματίας με εξοπλισμό, επάρκεια αλλά προ πάντων εuθύτητα και ειλικρίνεια. Τέλεια δουλειά, ταχύτητα και πολύ καλή τιμή. Στάθηκα πολύ τυχερός που τον βρήκα. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα. Μπράβο του!!!

Ακολουθήστε μας

Με μικροκάμερα διάγνωσης βλαβών ενάντια στις απαιτητικές αποφράξεις των πελατών μας

Μετά το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και λόγω των συνθηκών που δημιουργήθηκαν στην ύπαιθρο εξαιτίας αυτού, γιγαντώθηκε ένα σχεδόν άγνωστο μέχρι τότε φαινόμενο στην Ελληνική πραγματικότητα.
Στη διάρκεια του πολέμου η ύπαιθρος απογυμνώθηκε  τελείως από τους πόρους της με αποτέλεσμα μετά τη λήξη του να μην είναι δυνατό να συντηρηθεί ο πληθυσμός της. Εξάλλου, λόγω της ανάγκης προστασίας του πληθυσμού της υπαίθρου εμφανίστηκε ένα εντονότατο κύμα εσωτερικής μετανάστευσης με προορισμό τα μεγάλα αστικά κέντρα και κυρίως την Αθήνα.
Τα αποτελέσματα αυτής της ξαφνικής και χωρίς σχεδιασμό πληθυσμιακής συμφόρησης στα μεγάλα αστικά κέντρα έχουν σήμερα γίνει εμφανή, με τον πλέον ηχηρό τρόπο.
Ένα από αυτά, σίγουρα όχι το σημαντικότερο, αλλά με ιδιαίτερα σοβαρές προεκτάσεις, είναι οι δυσλειτουργίες και οι αποφράξεις που παρουσιάζονται στο αποχετευτικό σύστημα των μεγάλων κυρίως αστικών κέντρων.

ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΛΥΣΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ !!!!

αποφραξεις με κάμερα διάγνωσης βλαβών
Ο μυωπικός οικιστικός σχεδιασμός των μεγάλων αστικών κέντρων, σε συνδυασμό με το αστυφιλικό ρεύμα, που είχε ως αποτέλεσμα  δίκτυα πόλεων να επιφορτίζονται πέραν από τα όρια των αντοχών τους, αλλά και η αύξηση των ομβρίων υδάτων δημιούργησαν μία κατάσταση εκτός ελέγχου.
Λόγω των συχνών προβλημάτων ο προϋπολογισμός των νοικοκυριών συχνά επιβαρύνεται υπέρμετρα και μάλιστα σήμερα σε συνθήκες πρωτοφανούς οικονομικής στενότητας για την πλειοψηφία των πολιτών, το κόστος απόφραξης των αποχετευτικών αγωγών είναι δυσβάσταχτο. Μάλιστα στατιστικά έχει παρατηρηθεί ότι όταν τα προβλήματα αποφράξεων δεν επιλύονται με ορθό και αποφασιστικά τρόπο από την πρώτη κιόλας εμφάνισή τους, απλά επανενσκήπτουν  και διαιωνίζονται, εις βάρος του καταναλωτή.
Ευτυχώς, με την αξιοποίηση της πιο σύγχρονης ρομποτικής τεχνολογίας τα προβλήματα αυτά έχουν βρει τη λύση τους. Οι τεχνικές του παρελθόντος που βασίζονταν στην εμπειρία, αλλά συχνά και στην τύχη των τεχνιτών των αποφρακτικών εταιρειών και που δεν κατάφερναν να επιλύσουν τα προβλήματα, προκαλώντας έτι περαιτέρω την ταλαιπωρία των καταναλωτών και την απώλεια της εμπιστοσύνης προς τις εταιρείες αποφράξεων είναι πια παρελθόν!
Σήμερα οι πρωτοπόρες του είδους αποφρακτικές εταιρείες διαθέτουν όλο το σύγχρονο εξοπλισμό για το διαγνωστικό έλεγχο και την αποκατάσταση στις αποφράξεις αγωγών του δικτύου. Συγκεκριμένα, η διάγνωση των προβλημάτων του δικτύου γίνεται πλέον με ειδικών προδιαγραφών, κορυφαίας ρομποτικής τεχνολογίας μικροκάμερα.
Η μικροκάμερα εισέρχεται στον προβληματικό αγωγό και μέσω της εικόνας που μεταδίδεται στους εξειδικευμένους τεχνίτες επιτυγχάνεται ενδοσκοπικά ο εντοπισμός της βλάβης με ακρίβεια χιλιοστού. Ανάλογα με την αιτία της βλάβης (π.χ εισροή υπόγειων υδάτων, ρήγματα στον αγωγό από ρίζες δέντρων ή άλλες αιτίες, παράνομες συνδέσεις στον αγωγό, κακός σχεδιασμός ή κλίσης του αγωγού κλπ) προτείνεται και υλοποιείται και η ενδεδειγμένη λύση. Αν για παράδειγμα υπάρχει κάποιο ρήγμα στον αγωγό επισκευάζεται επί τόπου με τη διάχυση υλικού με προσμίξεις ρητίνης.
Η σημαντικότητα της σύγχρονης μεθόδου απόφραξης έγκειται στο γεγονός ότι, μέσω αυτής καθίσταται δυνατή η διερεύνηση και η πρόληψη μελλοντικών τυχόν προβλημάτων του δικτύου, τα οποία χωρίς την χρήση της κάμερας θα γίνονταν αντιληπτά σε πολύ μεταγενέστερο χρόνο, όταν πια θα είχαν ήδη προκαλέσει πρόβλημα στο δίκτυο και την τσέπη του καταναλωτή.
Με την χρήση της ενδοσκοπικής μικροκάμερας λοιπόν εξασφαλίζεται συλλήβδην τόσο η διάγνωση και επίλυση του υφιστάμενου αποφρακτικού προβλήματος, χωρίς κόπο, υπέρογκο κόστος, σκαψίματα στα τυφλά και ταλαιπωρία για τον καταναλωτή, όσο και ο εντοπισμός αιτιών μελλοντικών προβλημάτων και η έγκαιρη πρόληψή τους, χωρίς να επιβαρυνθεί ο καταναλωτής.
Η τεχνολογική πρόοδος και οι καινοτόμες μέθοδοι που προσανατολίζονται στην διευκόλυνση και την απλοποίηση της ζωής του σύγχρονου πολίτη ήρθαν για να μείνουν. Η επιστήμη σε συνδυασμό με τον εξοπλισμό και την τεχνογνωσία των εξειδικευμένων αποφρακτικών εταιρειών μπορούν και πρέπει να αποτελέσουν μοχλό βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης του καταναλωτή.